hellerstunet, Uncategorized

Velkommen til Hellerstunet

Hellerstunet ble kjøpt av Bodil og Nils Heskestad i 2010. Fra 2011 og frem til i dag har det skjedd mye , slik at gården i dag fremstår som et levende tun for gjester og besøkende. Her arrangeres konserter, dåp, bryllup, konfirmasjon, jubileer, firmasammenkomster, julemarked, møter mm.

Det dekkes til ca 40 – 50 personer i GAMLEFJOSEN, – 40 i hevdaløa og 15-20 i fjosen. I underetasjen på heimehuset er det kjøkken og 2 toaletter. HØYLØÅ i NYEFJOSEN er nå ferdig renovert og passer til møter og andre sammenkomster. Til julemarkedet i 2018 ble låven renovert bl. a med nytt gulv, hus til fjosnissen mm. Et stort areal på ca 120 kvm er klart for å tas i bruk. Det ble også bygget et praktisk og godt redskapshus i 2018.

Det betyr at vi nå har mulighet for å kombinere mange ulike typer aktiviteter og arrangement i Hellerstunet. Alle byggene gir grunnlag for et levende tun og kan kombineres. Dette gir mange muligheter med bruk av SELMAHAGEN og området ved de unike steinene som omkranser HELLERN på sommerstid, kaffe i SOMMERSTUE på berget,  servering i GAMLEFJOSEN, servering eller møte i HØYLØÅ og besøk på verksted og atlie i GRISEHUSET.

VELKOMMEN TIL HELLERSTUNET!